Lydia Schans

Medium

Omdat het op dit moment niet mogelijk is om mensen in mijn praktijk te ontvangen i.v.m. het coronavirus, heb ik besloten om readings via Skype te gaan geven om zo toch aan de vraag te kunnen voldoen.

Hoe werkt het?

Maak wanneer je hier belangstelling voor hebt een afspraak op mijn mobiele nummer of via de mail.

Wanneer je een Skype account hebt dan mail je mij vervolgens de naam waaronder jij vermeldt staat bij Skype. Op de afgesproken tijd en datum neem ik dan contact met je op.

Mocht je nog geen Skype account hebben dan is deze te downloaden op je pc, laptop of mobiele telefoon via de app store de Skype app. 

Wat is er mogelijk via een Skype reading? 

Tijdens een Skype reading kun je kiezen uit twee mogelijkheden:

Een mediamiek contact of een psychic reading.

Mediamiek contact

Tijdens een mediamiek contact maak ik als Medium contact met overleden dierbaren. Dat kunnen familieleden zijn, vrienden of kennissen, maar het kunnen ook personen zijn, waar je op de één of andere manier een band mee hebt gehad. Ik heb hier geen foto voor nodig. Ik weet uit ervaring dat, wanneer je de intentie de wereld inbrengt met wie jij graag contact wilt in de spirituele wereld, diegene er ook voor jou zal zijn (zie voor verdere uitleg onder het kopje privé consult).

Psychic reading

Tijdens een psychic reading maak ik als Medium contact met jouw aura. Ik krijg dan informatie door wat er op dat moment speelt in je leven en wat belangrijk voor je is om te weten. 

Dat kan zijn op het gebied van relaties, werk, financiën, kinderen eventuele verhuizing, je spirituele ontwikkeling enz. ( klik voor verdere uitleg onder het kopje privé consult).

De duur van een Skype reading is ongeveer 45 minuten.