Lydia Schans

Medium

Ervaringen 
Lydia straalt een fijne rust uit en ik voel me op mijn gemak bij haar. Het is bijzonder om te zien hoe nauwkeurig het pendelen werkt. Ik voel de energie die haar manier van werken voortbrengt. Ze helpt je ontdekken wat de kern van jouw probleem is en ze ondersteunt de verandering die binnenin ontstaat.
Ik ben er blij mee en sta nog meer in mijn kracht. Bedankt, Lydia!
Angelique

Lydia heeft mij als medium en als coach enorm in mijn proces ondersteunt. Als medium heeft ze enorm geholpen met onverwerkte processen m.b.t overleden geliefden waardoor er meer en meer ruimte en vrijheid ontstond om te gaan leven!
De pendelsessies hielpen mij om aanwezig te blijven als spanningen en stress mij tegenhielden om aanwezig te zijn. Hierdoor hoefde ik niet meer te vluchten of me schrap te zetten. Ik leerde om meer ontspannen te Zijn.
Ina

De pendelsessie die Lydia op mij heeft toegepast, heeft me erg geholpen de diepere betekenis achter mijn angst te ontdekken. Ik heb geleerd om hier beter mee om te gaan. Zonder mezelf te veroordelen en met meer zelfliefde.
Lydia heeft een warme persoonlijkheid en is zeer betrokken. Ze zet zich met hart en ziel in om mensen te helpen om zichzelf te (her)vinden.
Monique

Mijn ervaring met Lydia
Lydia zou voor mij een mediamiek contact maken, zoals ze dat wel vaker had gedaan.
In de week daarvoor was mijn moeder onverwachts, na een ziekbed van twee dagen, overleden.
Het leek mij een goed idee, om dit niet aan Lydia te vertellen, om eens te kijken, wat er zou gebeuren. Niet, omdat ik aan de capaciteiten van Lydia twijfelde, maar omdat ik nu de kans had, om te ervaren, of er werkelijk iets meer is tussen hemel en aarde. Want ik wist, dat mijn moeder, die zelf ook in het spirituele was geïnteresseerd, zou proberen om contact te maken, als dat mogelijk zou zijn.
Na de gebruikelijke begroeting, waarin ik dus niet vertelde, wat er was gebeurd, sloot Lydia haar ogen om zich af te stemmen.
Normaliter begint ze dan na ongeveer 1 minuut te praten, omdat ze dan contact met een overleden dierbare heeft gemaakt.
Nu bleef het echter geruime tijd stil en uit de mimiek van haar gezicht kon ik opmaken, dat er iets vreemds aan de hand was. Opeens opende Lydia haar ogen en zei ze tegen mij, dat ze niets zag, dat er niemand contact maakte en dat het misschien de bedoeling was, dat ze mij een psychic reading zou geven. Ik ging daarmee akkoord en Lydia maakte contact met mijn aura.
Vrijwel meteen voelde ze, dat ik in de put zat, dat ik verdriet had en moest huilen en dat dit met mijn moeder had te maken, omdat die was overleden!!! Ik vertelde Lydia toen, dat dit klopte, waarna Lydia mij vertelde dat, toen zij het mediamieke contact voor mij maakte, zij mijn moeder en mij als klein meisje zag wandelen bij een veld met zonnebloemen. Maar omdat een medium alleen contact kan maken met overleden personen, dacht ze, dat wat ze zag niet waar was, want zij wist niet beter, dan dat mijn moeder leefde.
Daarna heeft Lydia weer contact met mijn moeder gemaakt en mij een fantastisch mediamiek consult gegeven. In dit consult vertelde zij dingen rondom het overlijden van mijn moeder, die stuk voor stuk klopten en die ik aan niemand had verteld. Dit was het mooiste consult, dat ik ooit van een medium heb gehad. Ik heb alles wat Lydia tijdens dit consult zei direct opgeschreven. Ik lees het zo nu en dan nog eens na en dan word ik weer getroffen door de wijze, waarop Lydia dit contact met mijn moeder tot stand heeft gebracht en waarvoor ik Lydia nog steeds erg dankbaar ben. Ik kan Lydia dan ook van harte aanbevelen!
Erica Bouwhuis-Dunnink

Mijn ervaring over meerdere pendelsessies bij Lydia.
Lydia neemt alle tijd voor je, luistert aandachtig naar je klachten en blijft zeer rustig bij het pendelen.
Eerst wordt er door Lydia gekeken of er ook emoties en overtuigingen aangepakt mogen worden.
Het uitzoeken om welke onderliggende emoties het gaat, wordt door Lydia zeer zorgvuldig gependeld.
Nadat de emoties duidelijk zijn, gaat Lydia pendelen welke nummers van de prayers of affirmaties genoemd mogen worden en dan zeg je samen deze affirmatie hardop.
Er wordt veel gegeeuwd en dit werkt direct door in mijn lichaam.
De energie in mijn lichaam komt in beweging. Na een pendelsessie voel ik, dat er heel veel verwerkt is. Dat is super fijn, dat hoef ik niet meer mee te sjouwen.
Ik voel me een stuk lichter en energieker de deur uitgaan.
Echt een pendelsessie bij Lydia is een aanrader, als je durft te kijken naar de onderliggende emoties en overtuigingen in je lichaam en daar aan wilt werken. Doen!
Simone van Vliet
www.praktijkvoorrebalancing.nl

Lydia is duidelijk in wat je kan verwachten. Ze vraagt net zolang door tot ze de vraag helder heeft, om daar vervolgens mee aan de slag te gaan. Ze neemt de tijd die hiervoor nodig is. Zonodig zorgt ze na een sessie voor telefonische follow-up. Ik ben erg tevreden. Toen ik bij Lydia kwam ging het niet goed met mij. In die periode duurde het voor mijn gevoel lang voordat ik me beter voelde. Uiteindelijk viel dat best mee. Na circa 6 weken merkte ik heel duidelijk verbetering en voelde ik me stukken beter. Hierna ben ik nog een paar keer bij Lydia geweest, om de vinger aan de pols te houden. Ze heeft me geholpen om zelf aan de slag te gaan. Ofwel, zodra het kan geeft ze je zelf weer volledig het stuur in handen. Ik ben blij en dankbaar met wat Lydia mij geleerd heeft. Ik pas het nog dagelijks toe.
Anita

Bellen
Map