Lydia Schans

Medium

Privé consult
Je kunt kiezen uit 2 soorten readings, namelijk:
-een mediamiek contact, of
-een psychic reading

De duur van een contact/reading is ongeveer 60 minuten. 

Uitleg mediamiek contact
Tijdens een mediamiek contact maak ik als medium contact met overleden dierbaren.
Dat kunnen familieleden zijn, vrienden of kennissen, maar het kunnen ook personen zijn, waar je op de één of andere manier een band mee hebt gehad.

Gedurende het consult krijg ik informatie door over de overleden persoon, zodat het duidelijk wordt wie er voor je is. Deze informatie kan o.a. bestaan uit hun relatie met jou, een karakterbeschrijving van die persoon, specifieke voorwerpen van de desbetreffende persoon, gezamenlijke herinneringen, enz.

Hoewel je deze overleden personen fysiek niet meer kunt zien, willen ze je toch laten weten dat ze nog steeds dicht bij je zijn. Ze geven dan ook vaak informatie over je leven nadat ze zijn overleden, om je op die manier te laten weten dat ze nog steeds om je heen zijn.

Uitleg psychic reading
Tijdens een psychic reading maak ik als medium contact met jouw aura. Je aura is het energieveld dat om je heen zit en ik “lees” vervolgens deze energie. Ik krijg dan informatie door wat er op dat moment speelt in je leven en wat belangrijk voor je is om te weten.

Dat kan zijn op het gebied van relaties, werk, financiën, kinderen, eventuele verhuizing, enz.

Misschien zit je met vragen of een probleem. Een psychic reading kan dan uitkomst bieden om zaken weer helder en op orde te krijgen.

Beide soorten readings geef ik eventueel ook via Skype.

 

 

Bellen
Map