Lydia Schans

Medium

Over mij
Mijn interesse in het spirituele en mystieke heb ik mijn hele leven al gehad. Van kind af aan was ik erg sensitief. Ik wist vaak dingen over andere mensen, zonder dat dit mij verteld was.

In 2003 heb ik een cursus Reiki gevolg en in 2006 kwam ik erachter dat ik in contact kon treden met mensen in de Spirituele wereld. Veel deed ik daar toen nog niet mee.

Voor iemand die is opgevoed met het idee, dat er geen leven is na de dood, was het moeilijk te geloven dat het leven na dit leven niet ophoudt. Laat staan dat ik kon geloven dat ik kon communiceren met dit leven na de dood. Ik ben hieromtrent dan ook lange tijd sceptisch geweest.

Spirituele ontwikkeling
Omdat het mediumschap steeds weer op mijn pad bleef komen en ik er inmiddels van overtuigd was geraakt dat er meer is tussen hemel en aarde, ben ik een cursus intuïtieve ontwikkeling gaan volgen bij Nicole de Haas in Almelo. Vervolgens kwam mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling. 

Ik besloot om de driejarige opleiding tot medium te gaan volgen aan de academie voor mediumschap bij José Gosschalk en Karel Besseling te Naarden. 
Deze opleiding heb ik met een positief resultaat afgerond.

Medium
Ik voel me bevoorrecht en dankbaar dat ik dit mooie en interessante vak mag uitoefenen. Het geeft me voldoening om mensen verder te kunnen helpen op hun levenspad.

Je wordt op de opleiding van José Gosschalk opgeleid tot een medium met hoge, maar gerechtvaardigde eisen. Eisen die noodzakelijk zijn, omdat het werken als medium een zeer grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Daarnaast heb ik voor trainingen verschillende keren het wereldberoemde Arthur Findlay College te Stansted in Engeland bezocht, alsmede De Zwanenhof te Zenderen.                                                                                          Arthur Findlay college


Bellen
Map