Lydia Schans

Medium

Pendelsessies
Behalve het geven van readings en huiskameravonden help, begeleid en coach ik mensen bij allerlei soorten problemen zoals angsten, gebrek aan eigenwaarde, relatieproblemen, werk- gerelateerde problemen, verlies, depressie, burn-out, geen grenzen kunnen stellen enz. 

Tijdens een pendelsessie gaan we aan de slag met datgene wat je hebt ingebracht en kijken we naar de eventuele onderliggende emoties en overtuigingen.
Ik maak gebruik van het boek `I AM Woorden met helende kracht` geschreven door Susan Shumsky en vertaald door Marjolijn Loderichs. In dit boek staan prayers en affirmaties die je leven verbeteren.

Vervolgens vraag ik jou een prayernummer te noemen of pendel ik deze voor je uit.
Deze prayer lees ik vervolgens voor en jij zegt hem hardop en met overtuiging na.
Hierdoor kan er heling plaatsvinden.

Tijdens de sessie worden er meestal meerdere prayers en affirmaties opgezegd. Het is mogelijk dat je tijdens het uitspreken van de prayers de woorden niet kunt zeggen, of dat er een andere (lichamelijke) reactie volgt. Dit is niet erg en komt omdat de energie in beweging wordt gebracht.

Soms kan in één pendelsessie een probleem worden opgelost door middel van eventuele verkregen inzichten, of omdat de emotionele lading eraf is. Het kan gebeuren dat meer sessies nodig zijn om het probleem in stabiliteit te brengen, omdat het door verschillende factoren wordt getriggerd.
Daarnaast is het mogelijk dat er tijdens een sessie iets anders wordt opgelost, zonder dat je hierop hebt gewerkt. Dit verschilt per persoon. 

Omdat de duur per pendelsessie varieert, hanteer ik een uurtarief.

Ik geef eventueel ook pendelsessies via Skype


Bellen
Map